Zomer-Schaatsen
Zomer-Schaatsen
 
Zomer-Schaatsen
Zomer-Schaatsen

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen met de antwoorden. Wanneer u meer informatie nodig heeft staan wij u telefonisch graag te woord. U kunt bellen met Hein op nummer 06-20 88 01 31. 

Om te mailen kunt u het mailformulier hiernaast gebruiken. Geeft u uw telefoonnummer door? Wij kunnen uw vragen dan ook telefonisch beantwoorden, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn en kunnen inspelen op uw wensen.

Waar komt de naam Zomer-Schaatsen vandaan?

Wij hebben geen winterweer nodig om te schaatsen. Met onze schaatsbanen kan ook in de zomer geschaatst worden. Vandaar de naam Zomer-Schaatsen. Zomer schaatsen is een handelsnaam van Montage- en timmerbedrijf Hein en staat ingeschreven bij de kamer van koophandel Leeuwarden onder nummer 01084040 en BTW nr.: NL 00145 0629B30.

Wat wordt er allemaal geleverd?

Onze schaatsbaan wordt geleverd inclusief schaatsen, rubbermatten, bankjes rondom en een ijsmeester.
De prijzen op de website zijn inclusief BTW, transport, opbouwen en afbreken.

Hoe groot zijn de platen en hoe wordt de baan opgebouwd?

De kunststofplaten zijn 1,06x0,75meter. De kunststofplaten worden op een vlakke, verharde ondergrond, bijvoorbeeld op straat of plein naadloos aan elkaar gemonteerd. De baan wordt met de voeten in elkaar gelegd. Hiervoor vragen we graag enkele vrijwilligers om te helpen. Ook gebruiken we een rubber hamer. De schaatsbaan ligt in ca. 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de grote en het aantal vrijwilligers.

Waarvoor dienen de rubbermatten?

De rubbermatten voorkomen dat de schaatsen voortijdig bot worden.

Wat voor schaatsen zitten er bij?

De schaatsbaan wordt geleverd met 66 paar ijshockey schaatsen variërend van maar 28 t/m 46. Ook leveren wij ca. 8 paar dubbele glij-ijzers voor de allerkleinsten.

Is er tijdens de openingstijden van de schaatsbaan een ijsmeester aanwezig?

Ja, er is tijdens de openingstijden van de schaatsbaan een ijsmeester aanwezig. Deze zorgt ervoor dat de baan glad en schoon blijft en is het aanspreekpunt voor bezoekers en organisatie.

Hoe wordt de baan rondom afgesloten?

De schaatsbaan wordt afgesloten door middel van bankjes rondom de baan.

Wat voor voordelen hebben de bankjes rondom de baan?

De bankjes zorgen voor een open karakter en gezellige sfeer. Toeschouwers en schaatsers kunnen op de bankjes gaan zitten. Doordat wij bankjes gebruiken als afsluiting van de baan kunnen wij flexibel zijn in de maten van de baan. We kunnen 100 m2 bijvoorbeeld leggen als 10x10 meter, maar ook als 8x12 meter of 9x10 meter. Het is maar net hoeveel ruimte u heeft.

Hoe groot is de vrachtwagen?

Wij gebruiken een vrachtwagen van < 7,5 ton. De totale lengte van de vrachtwagen is 8 meter.

Kun je het hele jaar gebruik maken van de schaatsbanen van zomer-schaatsen?

Ja je kunt het hele jaar door zowel binnen als buiten gebruik maken van de banen van zomer-schaatsen. DUS OOK IN DE ZOMER!

Zijn de prijzen voor een hele dag of per dagdeel?

Onze prijzen zijn voor een hele dag. U kunt zelf de openingstijden van de baan bepalen. In onze prijs zit een openingstijd van 8 uur per dag. Wanneer u de baan langer open wilt hebben rekenen we hier extra (personeels) kosten voor.

Hoeveel stroom verbruikt de baan?

De baan bestaaat uit kunststof platen. De baan verbruikt geen stroom. Het enige dat nodig is voor de baan is een beetje water en glice om de baan glad te krijgen en te houden.

Is de baan beveiligd?

Tijdens de openingstijden is de baan beveiligd. Wanneer de baan voor langere tijd wordt gehuurd dient de huurder de baan buiten de openingstijden en voor de nacht te beveiligen.

Is er iemand aanwezig om de kinderen te helpen met het aantrekken van de schaatsen?

Voor het aantrekken van de schaatsen vragen we de hulp van vrijwilligers of de ouders.

Wat is de IBAN van zomer-schaatsen?

Betalingen kunnen overgemaakt worden naar IBAN: NL11 RABO 0144 495 422 op naam van zomer-schaatsen. Vermeld u bij betalingen de datum van de schaatsbaan en de locatie?